e-BoX 1000-450 ST

De elektrische Faber e-BoX serie is speciaal ontwikkeld voor bewuste haardenliefhebbers die op zoek zijn naar een volwaardig en 100% toekomstbestendig alternatief voor een sfeervolle gas- of houthaard, maar ook nadruk leggen op een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

De nieuwe Faber e-BoX serie biedt een unieke oplossing om volop te kunnen genieten van een wervelend, sfeervol vuur, zónder de traditionele beperkingen die verbonden kunnen zijn aan de inbouw van een gas- of houthaard. Bijvoorbeeld vanwege de woonomgeving (stad), etagebouw, het ontbreken van een gasnet-aansluiting of afvoer, of vanweg de gewenste inbouwplek. En voor iedereen die geen gas- of houthaard (meer) wenst.

Uniek en gemakkelijk De vuurbeleving van de e-BoX inbouwhaarden is te danken aan een combinatie van opwervelende koudwaternevel en speciale (LED-) verlichting. Een gepatenteerde vuurtechniek die verwant is aan de toonaangevende en succesvolle elektrische e–MatriX serie. Het vuurbeeld overtuigt door de natuurlijk bewegende ‘vlammen en rook’ die zich vrij en 100% veilig door de haard omhoog bewegen. En door de wame gloed van het vuurbed, met keuze uit meerdere decoraties.

Tegelijkertijd is het verbruik van het vuurbeeld beperkt tot het stroomverbuik van kamerverlichting en maximaal enkele liters kraanwater per dag. Het onderhoud is minimaal en de bediening een kwestie van een druk op de knop. Zelfs een ingebouwde bijverwarming (max. 1KW) is leverbaar, voor een extra behaaglijk gevoel bij de haard. Met de e-BoX serie zijn de keuzemogelijkheden voor een Faber haard ruimer dan ooit!