Mortier Vurig Vakmanschap is de trotse verdeler van MCZ pelletkachels. Wij bieden onze klanten een ruim assortiment van verschillende modellen. Voor elk interieur vinden we sowieso het gepaste design voor u.

Een pelletkachel is een kachel die werkt op basis van houtpellets. Deze zijn CO2-neutraal, waardoor we te maken hebben met een ecologische en duurzame manier van verwarmen. Daarnaast zijn pelletkachels erg gemakkelijk in gebruik. De kachel ontsteekt elektrisch, zodat de pellets op geheel automatische wijze ontbranden. Het toestel is volledig programmeerbaar en regelbaar via de thermostaat of een afstandsbediening.

Je hoeft zelf enkel de pellets tijdig bij te vullen en het asbakje leeg te maken. Een voordeel is ook dat je niet perse een schoorsteen nodig hebt. Een pelletkachel is dus geschikt in élke woning, aangezien er voor de afvoer twee opties zijn. Je kan de kachel aansluiten op een bestaande schoorsteen, maar ook op de gevel. De laatste optie is de eenvoudigste en goedkoopste oplossing.

Breng ons zeker een bezoekje om de verschillende modellen te ontdekken, waaronder deze RAY.